Bradleys Digital
Palvelut
OhjelmistokehitysKonsultointipalvelut
YritysReferenssitRekryAjankohtaistaYhteystiedotFI

Rakennamme huippuosaajien yhteisöä, jossa jokainen kehittyy ja kukoistaa

Yrityssivulle

Luomme yhdessä välittömän sekä välittävän työyhteisön. Tämä tarkoittaa tarkkaan valittujen osaajien lisäksi myös sitä, että valitsemme yhdessä mielenkiintoisimmat asiakkaat ja projektit. Meillä tehdään töitä suurella sydämellä ja minkäänlainen hierarkia ei kuulu edes sanavarastoomme. Työskentelemme asiakastoimeksiannoissa yhdessä tai itsenäisesti, mutta kollegoiden osaaminen, tuki ja turva ovat aina työntekijämme käytettävissä. Meiltä saat jatkuvan kehityksesi tueksi erityisen lahjakkaan tiimimme edistyksellisiä ajattelijoita, innovaattoreita ja muutoksen rakentajia.

Pienessä, mutta kasvavassa yrityksessä kaikki rakentavat yhteistä tarinaamme ja omaleimaista työkulttuuria, siksi juuri sinä voisit olla erityisen tärkeä osa sitä! Hienojen titteleiden sijaan haluamme jokaisen työntekijän nostavan meidän kaikkien tasoa ja tuovan arvokkaan lisänsä osaamiseemme, kulttuuriimme ja aivan omaa luokkaansa olevaan huumorintajuumme.

Avoimet työpaikat

Site Lead Helsinkiin
Kokenut ohjelmistosuunnittelija
Kokenut Pilviasiantuntija
Koodiakin ymmärtävä arkkitehti
Projektipäällikkö / Product Owner
Kuka muu muka?

Mitä tarjoamme sinulle?

 • Autamme sinua kehittymään ammattilaisena, tiimipelaajana, työyhteisön jäsenenä sekä ihmisenä.
 • Voit itse vaikuttaa todella paljon millaisiin toimeksiantoihin työllistyt ja millä alueilla erityisesti haluat kehittää itseäsi.
 • Palkkaamme ainoastaan parhaita asiantuntijoita. Voit oppia uusia asioita jokaiselta yhteisömme jäseneltä ja heidän tuki on sinun käytettävissäsi.
 • Pienessä yhteisössä jokainen työntekijä ei ole vain osaamisensa arvoinen vaan jotain huomattavasti enemmän.
 • Ei byrokratiaa eikä hierarkioita. Koska kaikki työntekijämme ovat älykkäitä ja vastuuntuntoisia, meillä on todella vähän sääntöjä. Asiat ovat täysin omissa käsissämme.
 • Meille afterwork tarkoittaa, että sinulla on aikaa läheisillesi ja harrastuksillesi. Toki juhlistamme onnistumisia yhdessä.

Työsuhde-edut

 • Valitsemasi työvälineet. Sinä itse tiedät parhaiten, millä työkaluilla olet tehokas ja tuotat lisäarvoa. Voit vapaasti valita tietokoneen, puhelimen ja muut tarvittavat työvälineet.
 • Erittäin kilpailukykyinen palkka. Palkka ei ole ykkösmotivaattorimme, mutta näemme, että huippuammattilaisten arvokkaasta työstä tulee maksaa myös reilu korvaus. Palkkamallimme on kuvattu alempana tällä sivulla.
 • Vapaa-ajan vakuutus. Vapaallakin sattuu. Pakollisen tapaturma-vakuutuksen lisäksi saat kattavan vapaa-ajan vakuutuksen.
 • Kattava työterveys. Rapatessa roiskuu. Turvanasi on Aavan kattava työterveys, joka palvelee ympäri Suomen.
 • Lounas- ja liikunta/kulttuuri etu. Aivotyö vaatii energiaa ja lounas lienee päivän tärkeimpiä aterioita. Käytössäsi ovat nykyaikaiset lounas- liikunta- ja kulttuurietumahdollisuudet.
 • Nettiyheys kotiin. Tärkeintä ei ole missä teet työsi, vaan miten teet työsi. Jos ajatus luistaa parhaiten toimiston ulkopuolella, emme katso tätä pahalla. Työvälineisiin kuuluu nettiyhteys kotiin.
 • Henkilöstörahasto. Henkilöstön omistama rahasto, joka mahdollistaa jopa 50% käteisbonusta suuremmat palkkiot. Työntekijä voi itse päättää, minkä osan takuupalkan ylittävästä tulospalkkiosouudesta sijoittaa rahastoon. Ei työnantajan sivukuluja, jolloin yritys korottaa rahastoitavia palkkioita 20%. Tähän päälle kertyvät rahaston sijoitustuotot.

Bradleys Digitalin palkkamalli

Maksamme huomattavasti alan keskiarvoja kovempaa provisiopohjaista palkkaa. Palkka on 50 % omasta laskutuksesta ilman ylärajaa. Liikevaihdosta riippumatta takaamme vähintään 4 080 €/kk palkan.

Reilun kokoisen takuupalkan vuoksi Bradleysillä työntekijä ei tipahda tulokuoppaan vaikka kohdalle sattuisikin hiljaisempi aika ilman toimeksiantoa tai työntekijän joutuessa esimerkiksi sairaslomalle. Toisaalta provision huomioiden, sinulla on mahdollisuus päästä huomattavan suuriin kuukausittaisiin tuloihin. Alla on kuvattu provision vaikutus kuukausipalkkaan.

Bradleys Digital palkkamalli

Suosimme reilumpaa tulonjakoa työntekijän ja työnantajan välillä, siksi palkkamallimme on täysin samanlainen aivan kaikilla työntekijöillämme. Pystymme maksamaan alan keskiarvot ylittäviä palkkoja pitämällä yleiset kustannuksemme järkevällä tasolla ja sen lisäksi kaikki työntekijämme työskentelevät asiakastoimeksiannoissa. Kaikki hallinnollinen työ on minimoitu ja keskitymme tuottamaan asiakasarvoa sekä mahdollisimman hyvää työntekijäkokemusta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää? Me ainakin haluamme kuulla lisää sinun liiketoiminnastasi ja haasteistasi.

Ota yhteyttä
© 2024 Bradleys Digital