Bradleys Digital
Palvelut
OhjelmistokehitysKonsultointipalvelut
YritysReferenssitRekryAjankohtaistaYhteystiedotFI

Autamme asiakkaitamme sekä heidän kumppaneitaan onnistumaan digitaalisissa kehityshankkeissa

Mitä teemme

Asiantuntijapalvelumme tähtäävät aina mitattavan lisäarvon tuottamiseen. Tämä onnistuu vain kun yhdistetään liiketoiminta- ja teknologiaosaaminen. Tarjoamme asiakkaidemme ja kumppaneidemme käyttöön monipuolisen kokemuksemme erilaisista kehityshankkeista. Tavoitteemme on auttaa asiakkaitamme digitaalisen identiteetin sekä keskeisten kyvykkyyksien rakentamisessa.

Monikanavainen asiakaskokemus

Hyvä asiakaskokemus on monen asian summa. Yrityksen on kuvattava työntekijöilleen tavoiteltu palvelutaso ja kehitettävä sen mukaisia kyvykkyyksiä systemaattisesti. Hyvä asiakaskokemus on konkreettista, toistettavaa, henkilökohtaista sekä mitattavaa. Luotsaamme organisaatioita lähemmäs asiakasta hyödyntäen teknologiaa sekä yrityksen omia vahvuuksia ja kyvykkyyksiä.

Yritysarkkitehtuurit

Kirkastamme järjestelmien roolit liiketoiminnassa. Autamme hahmottamaan järjestelmien riippuvuudet ja elinkaaren. Suunnittelemme roadmapin, jossa järjestelmämuutokset on tunnistettu ja aikataulutettu, prosessit sekä kustannukset optimoiden.

Hankekonsultointi

Digipalveluiden ja esimerkiksi verkkokaupan kehittäminen vaatii hyvät kumppanit sekä oikeanlaiset työkalut. Olemme tutustuneet erilaisiin toimijoihin, toimintatapoihin sekä ennenkaikkea nähneet erilaisia lopputuloksia. Tämän kokemuksemme annamme asiakkaidemme käyttöön. Autamme asiakkaitamme löytämään oikeat kumppanit, teknologiat sekä yhteistyömallit.

Kasvu- ja muutosjohtaminen

Digitaalisten palveluiden ja asiakaskokemuksen kehittäminen vaatii paljon organisaatioilta sekä johdolta. Mitkä ovat yrityksemme vahvuudet ja miten ne digitalisoidaan? Voidaanko digitaalisten palveluiden avulla luoda uutta liiketoimintaa ja tavoittaa uusia asiakkaita? Minkälaiset mahdollisuudet verkostotalous, ekosysteemit tai markkinapaikat luovat? Mistä aloittaa ja miten organisoitua? Minkälaisesta investoinnista on kyse?

Mitä asiakkaamme sanovat

Mirka

Bradleys Digital on auttanut meitä matkallamme kohti parempia digitaalisia palveluita. Yhdessä olemme tutkineet mahdollisuuksia ja vaatimuksia uusille myyntikanaville ja mahdollisuuksia, miten digitalisaatio voi auttaa Mirkaa kansainvälisen liiketoiminnan kehittämisessä.

Bardlays Digitalin konsultit ovat tuoneet hankkeisiimme merkittävästi asennetta, näkemystä ja asiantuntemusta.

Matias Sandås - Program Manager

Särkänniemi

Liiketoiminnan digitalisointi on iso haaste jokaiselle organisaatiolle. Bradleys Digital auttoi meitä vaiheistamaan kehityksen, valitsemaan teknologiat, löytämään oikean kumppanin sekä pitämään langat käsissä kehityshankkeen aikana.

Bradleysin toiminnasta välittyy asiantuntemus ja intohimo liiketoimintamme kehittämiseen.

Miikka Seppälä - Toimitusjohtaja

Ruokaboksi

Bradleys Digital on tuonut senioriteettia digikehitykseemme. Teknisen osaamisen lisäksi olemme saaneet arvokkaita kehitysehdotuksia liiketoimintamme kehittämiseen.

Bradleysin mukaantulo lisäsi meillä draivia ja paransi tiimimme dynamiikkaa.

Juhana Rintala - Toimitusjohtaja

Tutustu myös ohjelmistokehityspalveluihimme

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää? Me ainakin haluamme kuulla lisää sinun liiketoiminnastasi ja haasteistasi.

Ota yhteyttä
© 2024 Bradleys Digital