Bradleys Digital
Services
Software DevelopmentConsulting Services
CompanyReferencesCareerNewsContactEN

Aino Haikala

Aino Haikala liittyi Bradleysin asiantuntijarivistöön loppukesästä 2022. Aino on työskennellyt alusta lähtien mielekkäässä projektissa, ja projektikiireiden välissä kysyimmekin mietteitä ensimmäisistä kuukausista Bradleysissä.

Muutama kuukausi Bradleysillä takana. Miten on mennyt?

Ensimmäiset kuukaudet ovat menneet oikein hyvin. Pääsin käytännössä heti kiinni mielenkiintoiseen projektiin. Bradleys-porukan kanssa on käyty jo muutamaan kertaan pakohuoneessa ja on mukava nähdä porukkaa yhteisillä lounailla. Bradleysillä on ollut jo valmiiksi vanhoja tuttuja, mutta juttua on tullut uusienkin tuttavuuksien kanssa.

Mikä saa sinut syttymään vapaa-ajalla?

Teen erilaisia käsitöitä, askartelen, soitan pianoa ja taiteilen. Välineet vaihtelevat, mutta pidän uuden luomisesta ja oman osaamisen soveltamisesta uusilla tavoilla. Myös koodaaminen on minulle yksi työkalu pakissa, jossa on erilaisia välineitä sukkapuikoista taikinalastaan. Pidän myös metsäkävelyistä ja retkistä perheen kanssa luonnossa.

Miksi koodaaminen on kivaa? Ja onko se? 😉

Koodaaminen yhdistää loogisen päättelykyvyn, modernin käsityöläisyyden ja luovuuden. Asiakasprojektit erilaisilta aloilta avaavat uusia näkökulmia, joita ei tulisi muutoin löydettyä. Sydäntäni lähellä on pyrkiä tekemään ohjelmistoja, joita on helppo ja miellyttävä käyttää. On hienoa alkaa vähitellen ymmärtää asiakkaan toimialan ongelmia ja miten ne voi parhaiten ratkaista koodilla.

Published 1.12.2022

Aino Haikala

Senior Software Designer
Full stack with strong frontend. Capable Scrum Master and Product Owner.
© 2022 Bradleys Digital