Bradleys Digital
Palvelut
OhjelmistokehitysKonsultointipalvelut
YritysReferenssitRekryAjankohtaistaYhteystiedotFI

Kim Milán - koodia käsityöläisen pieteetillä

Kim Milán on ahkeroinut Bradleysin konsulttina nyt reilu puoli vuotta vanhempana ohjelmistosuunnittelijana. Kesälomien kynnyksellä kyselimme kiireiseltä koodarilta tuntemuksia ensimmäisestä vuosipuolikkaasta.

Miten ensimmäiset kuukaudet Bradleysin riveissä ovat sujuneet?

Ensimmäiset puoli vuotta on kuluneet oikein mallikkaasti töitä tehden. Bradleysin porukka otti minut hyvin vastaan ja sopiva työprojekti löytyi nopeasti.

Mikä saa sinut syttymään vapaa-ajalla?

Töiden ulkopuolella tulee harrastettua melko monipuolisesti kaikenlaista: kuntoilua, ulkoilua, musiikkia ja puukäsitöitä, joten tekemistä ja menemistä riittää vuodenajasta riippumatta joka hetkelle. Toisaalta joskus kaiken kiireen keskellä kaikkein antoisinta ajanvietettä on laiskottelu ilman sen suurempia suunnitelmia.

Toimit Bradleysillä vanhempana sovelluskehittäjänä. Miksi koodaaminen on kivaa?

Koodihommissa ehdottomasti parasta on alan monipuolisuus ja jatkuva kehitys, joka takaa, että aina voi löytää ja perehtyä johonkin täysin uuteen tekniikkaan, minkä myötä usein myös aiempi tietotaito jalostuu ja kehittyy. Nautin myös lievästi introverttina persoonana koodarina työskentelyn itsenäisestä luonteesta, ja siitä, kun voi täysin syventyä käsillä oleviin tehtäviin ilman ulkoisia häiriötekijöitä.

Terveiset muille, jotka harkitsevat pieneen konsulttiyritykseen siirtymistä.

Pienessä konsulttifirmassa kuka tahansa saa helpommin äänensä kuuluviin vähemmällä byrokratialla, ja kynnys sekä parannusehdotusten esittämiselle että toteutumiselle on matala.

Lopuksi toivottelen aurinkoista ja grillinkäryistä kesää kaikille!

Julkaistu 22.6.2023

Kim Milán

Senior Software Designer
Full stack -kehittäjä modernilla otteella
© 2023 Bradleys Digital