Bradleys Digital
Palvelut
OhjelmistokehitysKonsultointipalvelut
YritysReferenssitRekryAjankohtaistaYhteystiedotFI

Kauppalehti nosti Bradleys Digitalin Pirkanmaan Menestyjät listalle

Bradleys Digital nousi Kauppalehden Menestyjät-listalle yhtenä Pirkanmaan parhaista yrityksistä. Tässä listauksessa Bradleys rankattiin sijalle 21. Olimme 40 rankatun yrityksen joukossa ainoa ohjelmistokonsultointia tekevä yritys.

Mukavalta tämä tuntuu, vaikka piirinmestaruuskisojen 21 sijaa en ole tottunut juhlimaan. Pääsy parhaiden yritysten listalle on merkki, että olemme Bradleysissa tehneet monia asioita oikein.

Yksi tärkeimmistä oivalluksistamme on ollut palkata ainoastaan huippuasiantuntijoita. Asiakkaamme voivat luottaa, että hommat hoituvat, kun Bradleysin asiantuntijat ovat mukana kehityshankkeissa. Asiakaslupauksemme mukaisesti jokainen Bradleysin asiantuntija tekee tiimistään paremman.

Bradleysin toiminnassa keskitymme asiakastyöhön. Organisaatiomme ja kulurakenteemme on kevein mahdollinen. Emme kuitenkaan pihistele henkilöstömme kohdalla. Huippuasiantuntijoilla pitää olla kunnossa palkka, työsuhde-edut ja työvälineet. Työt meillä tehdään hyvällä fiiliksellä.

Bradleysin tavoite on luoda mahdollisimman hyvä työpaikka kaikille työntekijöillemme. Haluamme myös kasvaa, jotta useampi potentiaalinen asiakas ja työntekijä tietäisi Bradleysin olemassaolosta. Tämän vuoksi rekrytointimme on jatkuvaa ja uskomme hyvällä asenteella varustetuille huippuosaajille olevan kysyntää myös jatkossa.

Jatkamme valitsemallamme linjalla ja vaalimme asiakkaidemme ja asiantuntijoidemme hyvinvointia. Uskomme tämän auttavan meitä nousemaan piiritasolta eturiviin myös Suomen tasolla.

Julkaistu 18.10.2023

Karri Mustonen

Partner, Lead Consultant
+358 40 754 0011
karri@bradleysdigital.fi
Digitaalisen kaupan ja palveluiden johtava asiantuntija, vaatimusten kirkastaja, yritysarkkitehti ja projektien vetäjä.
© 2024 Bradleys Digital