Bradleys Digital
Palvelut
OhjelmistokehitysKonsultointipalvelut
YritysReferenssitRekryAjankohtaistaYhteystiedotFI

Heikki Halme ja Riikka Vilminko-Heikkinen nimetty Bradleys Digitalin hallitukseen

IT-alan vaikuttajat Heikki Halme ja Riikka Vilminko-Heikkinen on nimetty Bradleys Digital Oy:n hallitukseen. Heikki Halme on Solita Oy:n perustaja sekä pitkän linjan hallitusammattilainen. Riikka Vilminko-Heikkinen puolestaan on IT-alan monipuolinen osaaja, joka tällä hetkellä työskentelee Gofore Oyj:ssä myynnistä ja asiakasarvosta vastaavana johtajana.

Bradleys Digitalin tavoitteena on kasvaa Suomen arvostetuimpien IT-alan asiantuntijaorganisaatioiden joukkoon. Heikki ja Riikka tuovat arvokasta kokemusta ja näkemystä Bradleysin kasvumatkalle. Heidän asiantuntemuksensa auttaa meitä kehittymään yhä merkittävämmäksi IT-alan toimijaksi, kertoo Bradleysin toimitusjohtaja Marko Mustanoja.

Yrityksellä pitää olla tahtoa palvella asiakkaitaan laadukkaasti. Bradleys Digital on kasvuhaluinen ja asiakkaidensa palvelemiseen keskittyvä yritys. Nämä seikat tekevät siitä kiinnostavan yrityksen. Lähden mielelläni mukaan kehittämään Bradleysia ja sen hallitustyötä, kommentoi Heikki Halme.

Minua inspiroi Bradleys Digitalin innostus ja motivaatio lähteä kehittämään hallitustyötä ja sitä kautta yrityksen kehityspolkua. Yrityksestä löytyy vahva asiantuntijuus, hieno arvopohja ja tahto kehittyä. Nämä luovat vahvan pohjan rakentaa seuraavaa vaihetta yrityksen kasvutarinassa. Hienoa päästä tukemaan tätä oman osaamiseni kautta, toteaa Riikka Vilminko-Heikkinen.

Bradleys Digital on kokeneiden digitalisaation osaajien ja suunnannäyttäjien yritys, joka auttaa asiakkaitaan sekä heidän kumppaneitaan onnistumaan digitaalisissa kehityshankkeissa. Bradleys Digitalin liikevaihto vuonna 2023 oli noin 2,5 miljoonaa euroa.

Julkaistu 9.4.2024

Karri Mustonen

Partner, Lead Consultant
+358 40 754 0011
karri@bradleysdigital.fi
Digitaalisen kaupan ja palveluiden johtava asiantuntija, vaatimusten kirkastaja, yritysarkkitehti ja projektien vetäjä.
© 2024 Bradleys Digital