Bradleys Digital
Palvelut
OhjelmistokehitysKonsultointipalvelut
YritysReferenssitRekryAjankohtaistaYhteystiedotFI

Bradleysin vuosi 2023

Vuoden loppu on usein kiireistä aikaa, ja toisaalta on hyvä löytää aikaa myös rauhoittumiselle ja latautumiselle seuraavaan vuoteen. Näin ollen vuoden kohokohtien reflektointi jäi tälläkin kertaa uuden vuoden puolelle 😊

Vuoden 2022 tavoin vuoden 2023 ilmapiiri oli ei-niin-hyvien uutisten sävyttämä. Vaikka esimerkiksi inflaation nousu tasaantui, näkyi uutisotsikoissa yleinen taloudellisen taantuman mörkö ja IT-alan heikot näkymät. Muiden yritysten tavoin luimme signaaleja huolellisesti, mutta emme suinkaan vaipuneet epätoivoon; päinvastoin pidimme kiinni nykyisistä toimeksiannoista ja jatkoimme aktiivista rekrytointia. Vuoden 2023 aikana saimmekin mukaan useamman uuden konkarin asiantuntevaan joukkoomme ja pysyimme kasvupolulla myös liikevaihdollisesti.

Luottamuksesta osaamiseemme kertoo paljon se, että kaikki vuoden 2022 aikana aloitetut toimeksiannot jatkuivat läpi vuoden 2023! Tästä iso kiitos asiakkaillemme sekä tietenkin toimeksiannoissa toimiville Bradleyseille, jotka pitävät kiinni asiakaslupauksestamme ”jokainen bradleysiläinen tekee tiimistänsä paremman”. Vuodelle 2023 saimme uusien aloittajien myötä myös erittäin mielenkiintoisia ja mielekkäitä projekteja, mm. vastuullisen pelaamisen pilvipalveluiden kehittämistä, logistiikka-alan tilausjärjestelmän uudistushankkeen toteutusta, Kanta-palveluihin liittyvän projektijohdollisen tehtävän sekä energia-alan asiakasportaalin uudistukseen linkittyvän hankejohdon.

Bradleysin vuosikelloon kuuluvat tiiviisti BINGEt (Bradleys Informal Night at Great Environment). Kokoonnumme kerran kvartaalissa koko porukalla vapaamuotoiseen illanviettoon, missä ei turhia pönötetä. Toimitusjohtajalle on kuitenkin sallittu pari diaa (yksi dia jokaista kymmentä työntekijää kohden), joten kovin suurista kalvosulkeisista ei vielä ole kyse, mutta suunta on toki ylöspäin 😊. Vuoden alussa kävimme ulkoilemassa Himoksen maisemissa, kesä-BINGE vietettiin Näsijärven kauniissa maisemissa, syys-BINGE taas etätyöleireiltiin Espanjassa Aurinkonrannikon lämpimissä olosuhteissa. Viimeisen kvartaalin BINGE ”kuitattiin” jälleen pikkujouluilla, mihin perinteisesti kutsuttiin myös avecit. Pikkujouluissa jatkui osaltaan Espanja-teema, mistä jäi varsin mukava ja lämmin tunne koko vuodesta.

Kuinka paljon lisää taistelijoita keskinkertaisuutta vastaan vuosi 2024 tuokaan mukana, jää nähtäväksi 😊 Ja onko jälleen luvassa etätyöleireilyä kaamosväsymystä vastaan kamppaillaksemme?

Illallinen Benalmadena 2023

Julkaistu 5.1.2024

Marko Mustanoja

Menestyksen takaava projektien sekä hankkeiden vetäjä ja loppuunsaattaja.
© 2024 Bradleys Digital