Bradleys Digital
Palvelut
OhjelmistokehitysKonsultointipalvelut
YritysReferenssitRekryAjankohtaistaYhteystiedotFI

Bradleysin palkkamalli päivittyi

Tuunasimme Bradleysin palkkamallia. Meillä on aina ollut käytössä provisiopohjainen palkkamalli. Muutimme provision laskukaavaa ja jatkossa meilläkin palkka on 50% laskutuksesta.

Erona moneen muuhun provisiopalkkaa käyttävään yritykseen meillä laskutuksesta riippumaton takuupalkka on selvästi suurempi. Monessa yrityksessä takuupalkka on n. 2k€ - 3 k€. Meillä palkka on vähintään 4 080 €/kk.

Suosimme reilumpaa tulonjakoa työntekijän ja työnantajan välillä, siksi palkkamallimme on täysin samanlainen aivan kaikilla työntekijöillämme. Pystymme maksamaan alan keskiarvot ylittäviä palkkoja pitämällä yleiset kustannuksemme järkevällä tasolla ja sen lisäksi kaikki työntekijämme työskentelevät asiakastoimeksiannoissa. Kaikki hallinnollinen työ on minimoitu ja keskitymme tuottamaan asiakasarvoa sekä mahdollisimman hyvää työntekijäkokemusta.

Miksi palkkamallia muuttui?

Halusimme tehdä mallista aikaisempaa yksinkertaisemman ja helposti ymmärrettävän. Lisäksi uudistuksessa tärkeää oli, että kenenkään palkka ei laskenut. Marraskuusta 2022 alkaen palkat maksetaan Bradleysissa käyttäen uutta mallia.

Julkaistu 6.11.2022

Karri Mustonen

Partner, Lead Consultant
+358 40 754 0011
karri@bradleysdigital.fi
Digitaalisen kaupan ja palveluiden johtava asiantuntija, vaatimusten kirkastaja, yritysarkkitehti ja projektien vetäjä.
© 2024 Bradleys Digital