Bradleys Digital
Palvelut
OhjelmistokehitysKonsultointipalvelut
YritysReferenssitRekryAjankohtaistaYhteystiedotFI

Asmo Korkiatupa - kokkaava koodihaasteiden ratkoja

Asmo aloitti Bradleysillä vuodenvaihteessa 2023. Muutaman kuukauden työrupeaman jälkeen olikin aika kysellä Asmon mietteitä Bradleysin eksperttinä.

Miten ensimmäiset kuukaudet ovat sujuneet Bradleysin riveissä?

Ensimmäiset kuukaudet ovat sujuneet hyvin Bradleysillä. Kaikki on toiminut niin kuin pitää ja olen päässyt tutustumaan muihin yhteisten lounaiden, digitaalisen maailman ja virkistyspäivien kautta. Pääsin jatkamaan jo tutussa projektissa, mikä helpotti konsultiksi vaihtamista.

Mikä saa sinut syttymään vapaa-ajalla?

Vapaa-aikani kuluu tekniikan parissa ja vaihtelevissa liikuntaharrastuksissa vuodenajoista riippuen. Syttymään saavat tulitikut ja rempseä huumori. Ehkä joskus innostun väittelemään tai keskustelemaan erilaisista aiheista, enimmäkseen tekniikan, ohjelmoinnin ja ohjelmistoarkkitehtuurin alueilla. Matkailu, ruoka, viini ja hyvät ystävät ovat myös lähellä sydäntä. Viihdyn myös mökillä ja kesäisin vesillä kaloja narraamassa.

Miksi koodaaminen on kivaa? Ja onko se?

Koodaaminen on mukavaa, kun voi ratkaista automaation avulla erilaisia oikean maailman ongelmia. Eniten koodaamisessa ja sen oheistoiminnassa viehättää sen luoma haaste ja onnistumisen elämykset, kun onnistutaan luomaan hyvin tehty, laajennettavissa oleva asiakkaan tarvetta vastaava järjestelmä. Usein myös oma perspektiivi asiakasprojekteissa laajenee, kun pääsee ratkomaan eri toimialojen ongelmia.

Omasta mielestäni on. Joskus ihan ei malta odottaa, että pääsisi näpyttelemään, kun tahtotila on selvillä.

Terveiset muille, jotka harkitsevat siirtymistä pieneen konsulttiyritykseen.

Muille pieneen konsulttiyritykseen siirtymistä harkitseville voisin kertoa, että työskentely osana asiakkaan tiimiä ei poikkea paljoakaan työskentelystä omassa porukassa. Asiakkaan tiimistä tulee kuin oma joukkue, jos sitä lähestyy oikealla asenteella.

Vapaa sana

Bradleysillä on ihmisen hyvä olla. 😊

Julkaistu 9.6.2023

Asmo Korkiatupa

Senior Software Designer
Full stack –kehittäjä vahvalla pilviosaamisella
© 2023 Bradleys Digital