Bradleys Digital
Palvelut
OhjelmistokehitysKonsultointipalvelut
YritysReferenssitRekryAjankohtaistaYhteystiedotFI

Arvomme arvot?

Jokaisella yrityksellä on (tiedostaen tai tiedostamatta) visio, missio, strategia... ja arvot. Usein nämä edellä mainitut määritellään yrityksen alkumetreillä ja palautetaan mieliin satunnaisen säännöllisesti. Myös meillä Bradleysillä maalailimme tulevaisuuden visiota yrityksen alkuaikoina ja kirjasimme ylös muutamia sanoja kuvaamaan arvojamme. Käytännössä tällaiset "heitetyt" sanat ovat yhtä tyhjän kanssa ilman konkretiaa ja elettyä elämää.

Niinpä monivuotisen taipaleen jälkeen otimme fläppitaulut ja muistilaput laatikoista, ja aloimme pohtia, minkälaisia arvoja jokapäiväinen tekemisemme heijastelee. Arvot kumpuavat tekemisestä, yrityksen kulttuurista ja myöskin arkipäivän johtamisesta.

Lähdimme liikkeelle kuulemalla bradleyseja siitä, mitä arvoja he kokevat Bradleysin arjessa. Näitä havaintoja kokosimme yhteen ja ryhmittelimme aihealueittain Bingeilyn tuoksinassa. Tavoitteena oli nimetä ainakin kolme perusarvoa, ja kaksi löytyikin erittäin helposti: Luottamus ja Tasapaino. Kolmannen kanssa oli hieman kamppailua, mutta parviäly (äly, joka parvelta huutelee) sen sitten lopulta hoksasi eli kolmanneksi arvoksemme valikoitui monessa BINGEssäkin esillä ollut IPA (Inhimillisyys, Positiivisuus, Avoimuus).

Tästä lähdimme liikkeelle: Arvot - start

Parin kierroksen jälkeen päädyimme nimeämään seuraavat Bradleysin arvot: Bradleys arvot

Nämä yhdessä pohditut arvot ohjaavat toimintaamme nyt ja tulevaisuudessa kuin majakka merellä.

Julkaistu 21.6.2023

Marko Mustanoja

Menestyksen takaava projektien sekä hankkeiden vetäjä ja loppuunsaattaja.
© 2024 Bradleys Digital