Bradleys Digital
Palvelut
OhjelmistokehitysKonsultointipalvelut
YritysReferenssitRekryAjankohtaistaYhteystiedotFI

Anniina Vuorinen - Projektit kiipeilijän pitävässä otteessa

Anniina aloitti Bradleysin vahvuudessa maaliskuussa 2022. Anniinalla on takana nyt jopa kolme kuukautta uudessa työpaikassa, mutta löysimme viimeinkin pienen hetken ja pysähdyimme miettimään miltä alku onkaan näyttänyt työntekijän näkökulmasta?

Takana on ensimmäiset kuukaudet Bradleys Digitalilla. Miltä on tuntunut?

Tosi hyvältä. Täällä työskentely sopii varmasti monenlaisiin elämäntilanteisiin. Itse en nyt niin ole pystynyt osallistumaan yhteisiin lounaisiin tai illanviettoihin, mutta asiakastyöstä saa reilun ja hyvän korvauksen 🙃 Tiedän myös, että kun sopiva hetki osuu, niin siellä ne yhteiset lounaat ja illanvietot odottaa kyllä. Työkavereiden kanssa voi sparrailla työasioita ja toki jakaa halutessaan henkilökohtaistakin elämää, kun on mukavia ja helposti lähestyttäviä työkavereita 🙂

Bradleys on edelleen pieni, mutta kasvava yritys. Miltä pienessä yrityksessä työskentely on vaikuttanut näin alkuvaiheessa?

Pieni yritys tuntuu vaihtelun vuoksi tosi hyvältä. Jokainen keskittyy siihen tärkeimpään, eli asiakasarvon tuottamiseen. Kiva kun jokaisen oman firman työkaverin voi tuntea!

Mistä saat suurimmat kiksit konsulttina?

Suurimmat kiksit konsulttina saan onnistumisista projekteissa ja hyvästä palautteesta. Sen huomaa kun pääsee flow-tilaan ja asiat luistaa.

Mihin suuntaan haluat kehittyä urallasi ja mitä haluat erityisesti kehittää osaamisessasi?

Tällä hetkellä haluan kehittyä projektipäällikkönä - lähinnä hallinnolliselta puolelta. Se on minulle uudempaa puolta kuin tekninen projektipäällikkyys/tuoteomistajuus. Seuraavana sertifiointitavoitteena on IPMA C -sertifikaatti

Haluamme Bradleysillä tehdä selvän eron vapaa-ajan ja työajan välillä, sekä pitää työpäivät normaalin mittaisina. Miten itse vietät vapaa-aikasi?

Perhe ja kiipeily lähinnä. Aikaa kuuluu myös ystävien ja hyvien sarjojen parissa

Olet historian ensimmäinen naispuolinen Bradleys Digitalin työntekijä. Olemme luonnollisesti äärimmäisen tyytyväisiä, että saimme vihdoinkin ensimmäisen naisen joukkoomme. Millaisia tuntemuksia asia sinussa herätti?

Ihan hyvältä tuntuu olla eka nainen firmassa, toki mielellään sitä ottais tänne työkavereiksi muitakin naisia! Yleisesti sukupuolikysymys ei ole mulle kovin tärkeä, kunhan kaikkia kohdellaan tasa-arvoisesti ja reilusti. Tärkeintä on osaaminen ja hyvät tyypit!

Elimme Tampereella todella jännittävää kiekkokevättä siispä… Tappara vai Ilves?

Kiekkoa en seuraa, mutta varmaan suvun takia pitää vastata Tappara 🙂

Oletko nyt aivan varma asiasta?

Pysyn edelleen vastauksessani 😄

Julkaistu 25.5.2022

Anniina Vuorinen

Project Lead
Projektit pitävässä otteessa
© 2024 Bradleys Digital