Bradleys Digital
Palvelut
OhjelmistokehitysKonsultointipalvelut
YritysReferenssitRekryAjankohtaistaYhteystiedotFI

Aino Haikala - uuden luomista työssä ja vapaa-ajalla

Aino Haikala liittyi Bradleysin asiantuntijarivistöön loppukesästä 2022. Aino on työskennellyt alusta lähtien mielekkäässä projektissa, ja projektikiireiden välissä kysyimmekin mietteitä ensimmäisistä kuukausista Bradleysissä.

Muutama kuukausi Bradleysillä takana. Miten on mennyt?

Ensimmäiset kuukaudet ovat menneet oikein hyvin. Pääsin käytännössä heti kiinni mielenkiintoiseen projektiin. Bradleys-porukan kanssa on käyty jo muutamaan kertaan pakohuoneessa ja on mukava nähdä porukkaa yhteisillä lounailla. Bradleysillä on ollut jo valmiiksi vanhoja tuttuja, mutta juttua on tullut uusienkin tuttavuuksien kanssa.

Mikä saa sinut syttymään vapaa-ajalla?

Teen erilaisia käsitöitä, askartelen, soitan pianoa ja taiteilen. Välineet vaihtelevat, mutta pidän uuden luomisesta ja oman osaamisen soveltamisesta uusilla tavoilla. Myös koodaaminen on minulle yksi työkalu pakissa, jossa on erilaisia välineitä sukkapuikoista taikinalastaan. Pidän myös metsäkävelyistä ja retkistä perheen kanssa luonnossa.

Miksi koodaaminen on kivaa? Ja onko se? 😉

Koodaaminen yhdistää loogisen päättelykyvyn, modernin käsityöläisyyden ja luovuuden. Asiakasprojektit erilaisilta aloilta avaavat uusia näkökulmia, joita ei tulisi muutoin löydettyä. Sydäntäni lähellä on pyrkiä tekemään ohjelmistoja, joita on helppo ja miellyttävä käyttää. On hienoa alkaa vähitellen ymmärtää asiakkaan toimialan ongelmia ja miten ne voi parhaiten ratkaista koodilla.

Julkaistu 1.12.2022

Aino Haikala

Senior Software Designer
Fullstackia monipuolisesti frontti edellä. Scrum Master ja Product Owner.
© 2024 Bradleys Digital